Winsor Newton Designers Guaj Boyalar
1935 yılında üretilmeye başlayan Winsor & Newton Designers Gouache, çoğu kişi tarafından en iyi sanatçı kalitesinde guaj boya olarak kabul edilmektedir. Son zamanlarda , teknolojideki önemli gelişmeler sayesinde renkler daha önce hiç olmadığı kadar pürüzsüz, düz, opak ve daha parlaktır.
84 renkten oluşan seride en saf pigmentler, en kaliteli reçineler ve nemlendirici katkı maddeleri kullanılmıştır. Akışkanlığı dengelidir, mat bir görünüm sağlayan tonlama kapasiteleri çok iyidir.
Özellikle Bitki çizimcilerin,suluboya,tezhip,minyatür gibi sanatlarda çok kullanılan bir seridir. Grafikerlerin, tasarımcıların ve çizim yapanların kullanımına uygundur. Suluboya ile birlikte kullanılabilir. Fırça, hava tabancası (air brush) yada divid ile kağıt ve karton türlerinin her türü üzerinde kullanılabilir. Suluboya ile karıştırılarak şeffaflık ve opaklık dereceleri elde edilebilir.
Made in England
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.